Over ons

MAATSCHAPPELIJK - VERBINDEN - COMMERCIEELUw huisvestingspartner van A t/m Z

OVER KERNBEEK

Kernbeek is onafhankelijk en werkt samen met diverse partners waaronder architecten, aannemers en beleggers aan duurzame huisvesting met als resultaat een tevreden gebruiker/klant. Op basis van betaalbare huisvesting met optimaal comfort.

Kernbeek heeft een viertal disciplines: advies, ontwikkeling, aan-&verkoop en beheer.

DE PERSOONLIJKE KANT VAN KERNBEEK

Kernbeek is opgericht door Patrick van Beek. Na de studies Bouwkunde/ontwikkeling en Proces-/projectmanagement heeft Patrick jarenlang ervaring opgedaan in bouw en ontwikkeling. In 2006 was er de drive om te gaan ondernemen als huisvestingspartner. In 2009 heeft Patrick naast de reguliere huisvesting zich gespecialiseerd in zorghuisvesting. Zie hiervoor: www.carebeek.nl

Kernbeek kenmerkt zich door met aanvullende en kundige partners samen te werken. Met als doel, een optimale vastgoedoplossing. Wij zijn ervan overtuigd dat dit enkel mogelijk is door open samen te werken en elkaar te versterken. Rendement is een logisch gevolg van dit alles.

Visie: Een tevreden gebruiker/klant is het doel met geld en stenen als middel.

Patrick heeft een groot netwerk waar hij mee samenwerkt en bij elk project worden de partners zorgvuldig gekozen. Als een pionier verkent hij de mogelijkheden in de markt en verbindt hij vraag en aanbod.

Neem contact op